What do the participants really think?

Af holdet bag

Scaling Up Entrepreneurs er et relativt nyt koncept og selvfølgelig var vi nysgerrige på, hvad vores deltagere egentlig synes om forløbet. Derfor lavede vi en lille brugerundersøgelse og sendte ud til de tidligere deltagere. Vi fik nogle rigtig fine svar tilbage, som vi er utrolig stolte af, og nogle af dem har vi endda valgt at fremhæve rundt omkring på siden.

Noget af det vi har spurgt de tidligere deltagerer om er hvad det bedste ved undervisningen var og hvad det bedste ved praktikken var. Her er vi glade for at se, at noget af de vi virkelig bestræber os på, er lykkes! Deltagerne føler at de modtog en undervisning i øjenhøjde, med masser af plads til spørgsmål og sparring. Praktikken gav et godt indblik i at drive virksomhed med rig mulighed for ansvar lige fra første dag.

Vi spurgte dem også, om de ville anbefale Scaling Up til en ven. Her svarede 71,4 %, at det ville de! Et større skulderklap er svært at få. Det kan måske lyde lidt som ananas i egen juice, men vi er så stolte af resultatet og vi håber at få så mange som muligt til at deltage i vores forløb, hvad enten det er som jobkonsulent, jobsøgende eller virksomhed. Vi håber du er kommet et skridt tættere på!

From job seekers

To define value

By Martin Diedrich Scaling Up Entrepreneurs are focusing on being good at defining value, both as a company and new product development but also

Read more