To define value

Af Martin Diedrich

Scaling Up Entrepreneurs fokuserer på, at blive stærkt i, at kunne definere værdi, både for en virksomhed og ny produktudvikling, men også sine personlige værdier. Denne værdisætning kan projekteres over i flere scenarier, som forretningsudvikling, investorpitch, CV og jobsøgning. 

Min position i forløbet var en konsulent rolle, med mål for at rådgive iværksættere i deres værdier og forretningsudvikle deres vision. Min opgave var at sætte struktur og fokus på en ellers rodet proces, samt udfordre og udvide iværksætterens mindset for at hjælpe dem i deres rejse. 

I forløbet fik alle individuelle samtaler med lederen af dette forløb, Johnny Killerup. Her blev ens iværksætter og forretningsideer godt gennemarbejdet og sat på prøve, samt ens kigget på sin personlige jobsøgning. Her blev der både set kritisk og strategisk på ens udvikling. 
Johnny Killerup er en ærlig mand der går straight to business. Han viser hvordan erhvervslivet hænger sammen og hvilke ting der bliver lagt fokus på i den virkelige verden. Det kan lyde lidt hårdt, men det var en kæmpe gave at få et reality check af en så erfaren erhvervsmand.

From job seekers

To define value

By Martin Diedrich Scaling Up Entrepreneurs are focusing on being good at defining value, both as a company and new product development but also

Read more