At kunne definere værdi

Af Martin Diedrich

Scaling Up Entrepreneurs fokuserer på, at blive stærkt i, at kunne definere værdi, både for en virksomhed og ny produktudvikling, men også sine personlige værdier. Denne værdisætning kan projekteres over i flere scenarier, som forretningsudvikling, investorpitch, CV og jobsøgning. 

Min position i forløbet var en konsulent rolle, med mål for at rådgive iværksættere i deres værdier og forretningsudvikle deres vision. Min opgave var at sætte struktur og fokus på en ellers rodet proces, samt udfordre og udvide iværksætterens mindset for at hjælpe dem i deres rejse. 

I forløbet fik alle individuelle samtaler med lederen af dette forløb, Johnny Killerup. Her blev ens iværksætter og forretningsideer godt gennemarbejdet og sat på prøve, samt ens kigget på sin personlige jobsøgning. Her blev der både set kritisk og strategisk på ens udvikling. 
Johnny Killerup er en ærlig mand der går straight to business. Han viser hvordan erhvervslivet hænger sammen og hvilke ting der bliver lagt fokus på i den virkelige verden. Det kan lyde lidt hårdt, men det var en kæmpe gave at få et reality check af en så erfaren erhvervsmand.

Hvad synes deltagerne egentlig?

Af holdet bag Scaling Up Entrepreneurs er et relativt nyt koncept og selvfølgelig var vi nysgerrige på, hvad vores deltagere egentlig synes om forløbet. Derfor

Læs mere
Fra jobsøgende

At kunne definere værdi

Af Martin Diedrich Scaling Up Entrepreneurs fokuserer på, at blive stærkt i, at kunne definere værdi, både for en virksomhed og ny produktudvikling, men også

Læs mere